ТОВ СІТІБІЗ Миючі засоби від виробника

Мийні засоби для харчових підприємств | ТОВ Сітібіз

Сфери харчової промисловості є різноманітними: молочна, м'ясна, рибна, хлібо-булочна, кондитерська, виробництво сирів, кетчупів, напоїв. Кожна зі сфер має свою специфіку та стандарти вимог. Зокрема, важливо забезпечити відповідні санітарні умови, чистоту та безпеку на підприємстві. Недотримання встановлених норм - не лише карається на законодавчому рінві, але може становити загрозу здоров'ю людей.

Санітарні миючі засоби для харчових підприємств

Сертифіковані мийні засоби для харчової промисловостіПоверхні та обладнання на будь-якому харчовому підприємстві піддаються забрудненням, іноді доволі значним та такими, що важко виводяться. Важливо утримувати робоче місце в чистоті та порядку. При цьому, засоби дезінфекції мають бути безпечним. Тому, компанія-виробник Сітібіз пропонує сертифіковані мийні засоби для харчової промисловості

Основними вимогами до мийних засобів для технологічного харчового обладнання :

  • здатність до розичинення у воді;
  • ефективність за будь-яких умов використання;
  • безпека для металів та поверхонь;
  • безпечне використання для готових продуктів, без впливу на їх смакові якості, колір, запах;
  • бережне використання, що не шкодить навколишньому середовищу та здоров'ю людини;
  • зручність у використанні;
  • сертифікованість та наявнфсть дозволів на використання.

Мийні засоби для харчової промисловості від українського виробника

Засіб для технологічного харчового обладнання Миючі засоби ТМ PANPRO можна підібрати відповідно до сфери та специфіки підприємства. Так, у нашому асортименті є лужні та кислотні засоби, деззасоби для очистки різних типів обладнання (грилі, духовки, пивоварні, посуд) та поверхонь. 

Засоби, що ми пропонуємо дозволяють ефективно боротися зі шкідливими мікроорганізмами, при цьому не становлячи небзпеки здоров'ю людини.

Всі засоби виготовляємо відповідно до європейських стандартів. Мийні засоби Сітібіз - це економні, дієві та безпечні концентрати. Засоби мають не великий розхід, але при цьому відмінно справляють із забрудненнями різного типу.

В нашому асортименті представлені промислові миючі засоби, антибактеріальне рідке мило, дезінфікуючі засоби різного призначення та інша продукція.

На всю продукцію наявні сертифікати та дозвільні документи на використання на підприємствах харчової промисловості. Замовлення приймаємо по всій Україні.

Подбайте про чистоту та безпеку на підприємствах разом із мийними засобами PANPRO!