ТОВ СІТІБІЗ Миючі засоби від виробника

Дезинфікуючий засіб для харчової промисловості від виробника

Харчова промисловість передбачає якісне очищення та дезінфекцію обладнання, інструментарію та поверхонь. В даній сфері важливим є чистота та дотримання санітарно-гігієнічних норм. Тому, вибір мийних та деззасобів має бути грамотним.

Деззасоби для харчової промислововстіСанітарна обробка технологічного обладнання та поверхонь

Очищення і дезінфекція в харчовій промисловості є важливою частиною виробничого циклу. Якщо не дотримуватись правил, наслідки можуть бути негативними. Очищення і дезінфекція є основою гарантії безпеки кінцевого харчового продукту.

Варто зазначити, що в харчовій промисловості важливе очищення поверхонь та обладнання, однак важкі та застарілі забруднення не завжди так просто видалити. При цьому, обробка повинна здійснюватись безпечними мийними засобами, які не завжди можуть впоратися із завданням.

Очищення і дезінфекція - це дві різні речі. Очищення це повне видалення забруднень та залишків з поверхонь. Так, очистку можна побачити візуально. А от дезінфекція дозволяє вбити всі шкідливі мікроорганізми. Це забезпечує безпеку на харчовому виробництві.

Використовувати засоби потрібно відповідно до інструкції, адже кожен засіб має різну дію та спосіб застосування, відповідно до типу забруднення.

Щоб ефективно очистити поверхні та обладнання, слід розуміти походження забруднення - органічне чи неорганічне.

До органічних забруднень відносять:

  • білкові забруднення. До них відносять залишки м'яса, молока, яєць. Їх важко видалити з поверхонь;
  • жири, що не розчиняються у воді є справжньою проблемою, адже вони не лтше важко видаляються, але й сприяють швидкому розмноженню мікроорганізмів. Тому, для їх видалення використовують лужні мийні засоби.

Деззасіб для промисловостіНеорганічні забруднення:

  • мінеральні солі, які сприяють утворенню накипу на обладнанні.Відмінно впоратися з таким типом забруднень допомагають кислотні засоби.

Мийні засоби для харчової промисловості від виробника

Компанія Сітібіз пропонує якісні та безпечні мийні засоби різного спектру дії. В наявності миючі засоби для харчової, фармацевтичної сфер, а також промислові миючі засоби.

В асортименті представлені лужні та кислотні концентрати, які відмінно справляються з різними типами забруднень. Миючі засоби мають високу ефективність та є економними в плані використання. Продукція ТМ PANPRO відповідає стандартам та має всі необхідні сертифікати, дозволи на використання.

Наша продукція - це високоякісний продукт за демократичною ціною!